De zon is onze meest duurzame energiebron

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. Nefit biedt unieke zekerheden: geen losse componenten van verschillende leveranciers, maar een compleet TÜV-gekeurd pakket met harde garanties van één betrouwbare leverancier.

Wie kiest voor een CentroSolar zonnestroomsysteem van Nefit, kiest voor een hoogwaardig, duurzaam systeem van Europese kwaliteit met unieke zekerheden. Geen onduidelijkeid over de herkomst of garantievoorwaarden. Nefit geeft 10 jaar garantie op de panelen en bevestigingsmaterialen, 5 jaar op de omvormer en maar liefst 26 jaar garantie op de opbrengst in kilowatuur (kWh).

Bovendien ligt de opbrengst aantoonbaar hoger dan die van andere systemen. Dankzij de polykristallijne PV-cellen, het gepatenteerde antireflectieglas met coating en een optimale afstemming van de componenten levert een CentroSolar systeem van Nefit de hoogste opbrengst (kWh) per geïnstalleerd vermogen.

EnviLine Bivalent

Duurzaam koelen en verwarmen voor elke woning

Duurzaam verwarmen, koelen en warm water
Nefit EnviLine is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Nul-op-de-meter
Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonne-energiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter.

Subsidie tot 36%
Een Nefit EnviLine warmtepomp is nu extra interessant, voor zowel particulieren, als ondernemers. Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen die kan oplopen tot 36% van de aanschafprijs. Vraag ernaar bij uw adviseur!

DOWNLOAD DE INFORMATIEBROCHURE

Bel 013-5345755 of mail info@drevanloon.nl ons
voor het maken van een afspraak of voor blijvend advies op maat.